Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
1 szklanka
3 łyżki
0.25 szklanki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Zgotuj mleko i dodaj do niego płatki. Gotuj przez ok 5 minut.

Krok 2
Maliny opłucz pod bieżącą wodą, osącz z nadmiaru wody.

Krok 3
Gotowe płatki wymieszaj z malinami, przelej do miseczki. Udekoruj listkami świeżej mięty.


Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: fosforu, wapnia, witamina B12.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej