Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal

105 przepisów - 21 dni

Jaglanka z malinami

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

53 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

33 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szklanka

0.25 szklanki

3 łyżki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Zgotuj mleko i dodaj do niego płatki. Gotuj przez ok 5 minut.

Jaglanka z malinami - Krok 1

Krok 2

Maliny opłucz pod bieżącą wodą, osącz z nadmiaru wody.

Jaglanka z malinami - Krok 2

Krok 3

Gotowe płatki wymieszaj z malinami, przelej do miseczki. Udekoruj listkami świeżej mięty.

Jaglanka z malinami - Krok 3
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: fosforu, wapnia, witamina B12.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej