Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal

105 przepisów - 21 dni

Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi

Autor: mgr inż. Paulina Gąsiewska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

22 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

7.5 łyżki

1 szklanka

1 łyżka

1 łyżka

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Maliny podgrzewaj w garnku do momentu aż się rozpadną. Dodaj miód i w razie potrzeby, odrobinę wody.

Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - Krok 1

Krok 2

Serek wyłóż do miseczki, polej ostudzonymi malinami i posyp płatkami. Podawaj z listkami świeżej mięty.

Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - Krok 2
mgr inż. Paulina  Gąsiewska

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, wapnia, fosforu, miedzi, witaminy B2, witaminy C, folianów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Serek naturalny homogenizowany z musem malinowym i płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej