Lody Panna Cotta

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

13 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 łyżek

8 sztuk

150 gramów

1 sztuka

120 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Skrusz ciasteczka migdałowe i podziel je pomiędzy 4 wysokie szklanki.

Krok 2

Dodaj łyżkę malin do każdej ze szklanek.

Krok 3

Następnie dorzuć pokruszonego na kawałki muffina.

Krok 4

Dodaj po 2 gałki lodów Carte d'Or Panna Cotta i całość polej sosem malinowym. Deser podawaj zaraz po przygotowaniu.

przepisy.pl

Dobra rada:

Okazja: Czas na imprezę

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
17 osób ogląda przepis:
Kociołek węgierski
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej