Lody Panna Cotta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Lody Panna Cotta

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

13 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 łyżek

8 sztuk

150 gramów

1 sztuka

120 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Skrusz ciasteczka migdałowe i podziel je pomiędzy 4 wysokie szklanki.

Krok 2

Dodaj łyżkę malin do każdej ze szklanek.

Krok 3

Następnie dorzuć pokruszonego na kawałki muffina.

Krok 4

Dodaj po 2 gałki lodów Carte d'Or Panna Cotta i całość polej sosem malinowym. Deser podawaj zaraz po przygotowaniu.

przepisy.pl

Dobra rada:

Okazja: Czas na imprezę

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Lody Panna Cotta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.

Czytaj więcej

Jesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.

Czytaj więcej