
Składniki
8 łyżek
8 sztuk
150 gramów
1 sztuka
120 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Skrusz ciasteczka migdałowe i podziel je pomiędzy 4 wysokie szklanki.
Krok 2
Dodaj łyżkę malin do każdej ze szklanek.
Krok 3
Następnie dorzuć pokruszonego na kawałki muffina.
Krok 4
Dodaj po 2 gałki lodów Carte d'Or Panna Cotta i całość polej sosem malinowym. Deser podawaj zaraz po przygotowaniu.
Dobra rada:
Okazja: Czas na imprezę
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Carte d'Or Panna Cotta
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej