Składniki
0.5 sztuki
1 łyżka
0.5 sztuki
250 gramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z cytryny zetrzyj skórkę, z reszty wyciśnij sok, wymieszaj z sokiem wyciśniętym z pomarańczy.
Krok 2
Wymieszaj z malinami i kilkoma łyżkami wody
Krok 3
Zmiksuj, dodaj miód i wymieszaj dokładnie.
Krok 4
Schłodź owocową zupkę przez kilka minut w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis: 
Domowe ciastka francuskie z cukrem
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej