Kanapki piknikowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki piknikowe

Autor: blondkuchara -

ratingratingratingratingrating

2

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

40 gramów

4 listków

2 plastry

1 łyżeczka

6 plastrów

1 sztuka

2 plastry

2 plastry

1 łyżeczka

2 plastry

1 sztuka

1 plaster

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułki rozkrój i posmaruj obie połowy serkiem, połóż sałatę.

Krok 2

Na jednej bułce ułóż łososia, Sos Hellmann's Garlic & Herbs, ogórek, plasterki rzodkiewki I szczypiorek. Na drugiej bułce połóż cheddar, schab, Sos Hellmann's BBQ, pomidor, plastry kiszonego ogórka i cebulę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej