Kanapki piknikowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki piknikowe

Autor: blondkuchara -

ratingratingratingratingrating

2

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

40 gramów

4 listków

2 plastry

1 łyżeczka

6 plastrów

1 sztuka

2 plastry

2 plastry

1 łyżeczka

2 plastry

1 sztuka

1 plaster

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułki rozkrój i posmaruj obie połowy serkiem, połóż sałatę.

Krok 2

Na jednej bułce ułóż łososia, Sos Hellmann's Garlic & Herbs, ogórek, plasterki rzodkiewki I szczypiorek. Na drugiej bułce połóż cheddar, schab, Sos Hellmann's BBQ, pomidor, plastry kiszonego ogórka i cebulę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki piknikowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej