
Składniki
2 sztuki
40 gramów
4 listków
2 plastry
1 łyżeczka
6 plastrów
1 sztuka
2 plastry
2 plastry
1 łyżeczka
2 plastry
1 sztuka
1 plaster
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułki rozkrój i posmaruj obie połowy serkiem, połóż sałatę.
Krok 2
Na jednej bułce ułóż łososia, Sos Hellmann's Garlic & Herbs, ogórek, plasterki rzodkiewki I szczypiorek. Na drugiej bułce połóż cheddar, schab, Sos Hellmann's BBQ, pomidor, plastry kiszonego ogórka i cebulę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej