Składniki
4 sztuki
4 plastry
2 plastry
2 łyżeczki
30 gramów
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kromki pieczywa opiecz krótko na rozgrzanej patelni i wytnij z nich duże koła, np. szklanką.
Krok 2
Szynkę, ananasa oraz żółty ser pokrój w drobną kostkę. Wszystko przełóż do miseczki, dodaj sos Hellmann's oraz posiekaną natkę i wymieszaj.
Krok 3
Przygotowaną pastę nałóż na dwie kromki pieczywa i przykryj pozostałymi dwoma. Przyciśnij lekko dłonią a następnie zawiń w śniadaniowy papier.
Dobra rada:
Aby nieco zmienić smak kanapki, możesz dodać do majonezu łyżeczkę ketchupu.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej