Pasta porzeczkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta porzeczkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 szklanki

1 szczypta

1 łyżeczka

2 łyżki

150 gramów

2 łyżki

4 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj galaretkę, chrzan, śmietanę, miód, sok i skórkę z pomarańczy, pieprz oraz sól.

Krok 2

Wszystkie składniki utrzyj na jednolitą masę.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej