Pasta porzeczkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta porzeczkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 szklanki

1 szczypta

1 łyżeczka

2 łyżki

150 gramów

2 łyżki

4 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj galaretkę, chrzan, śmietanę, miód, sok i skórkę z pomarańczy, pieprz oraz sól.

Krok 2

Wszystkie składniki utrzyj na jednolitą masę.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zrazy z karkówki
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej