Pasta porzeczkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta porzeczkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 szklanki

1 szczypta

1 łyżeczka

2 łyżki

150 gramów

2 łyżki

4 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj galaretkę, chrzan, śmietanę, miód, sok i skórkę z pomarańczy, pieprz oraz sól.

Krok 2

Wszystkie składniki utrzyj na jednolitą masę.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta porzeczkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej