Pasta z koperkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z koperkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

250 gramów

0.5 szklanki

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę ubij wraz ze szczyptą cukru, a następnie utrzyj z twarogiem na gładką masę.

Krok 2

Ogórka obierz i posiekaj. Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą

Krok 3

Do twarogu dodaj ogórka, czosnek, orzechy i koperek.

Krok 4

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki. Schłódź.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej