Pasta z koperkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z koperkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

250 gramów

0.5 szklanki

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę ubij wraz ze szczyptą cukru, a następnie utrzyj z twarogiem na gładką masę.

Krok 2

Ogórka obierz i posiekaj. Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą

Krok 3

Do twarogu dodaj ogórka, czosnek, orzechy i koperek.

Krok 4

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki. Schłódź.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z koperkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej