Pasta czeska z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.25 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

50 gramów

3 łyżki

150 gramów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę rozdrobnij widelcem. Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Dodaj ser biały, parmezan, majonez, kminek, pieprz i sól.

Krok 3

Wszystko utrzyj na jednolitą masę.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej