Pasta czeska z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.25 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

50 gramów

3 łyżki

150 gramów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę rozdrobnij widelcem. Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Dodaj ser biały, parmezan, majonez, kminek, pieprz i sól.

Krok 3

Wszystko utrzyj na jednolitą masę.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej