Pasta czeska z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.25 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

50 gramów

3 łyżki

150 gramów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę rozdrobnij widelcem. Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Dodaj ser biały, parmezan, majonez, kminek, pieprz i sól.

Krok 3

Wszystko utrzyj na jednolitą masę.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Musaka z cukinią
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej