Pasta czeska z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.25 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

50 gramów

3 łyżki

150 gramów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę rozdrobnij widelcem. Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Dodaj ser biały, parmezan, majonez, kminek, pieprz i sól.

Krok 3

Wszystko utrzyj na jednolitą masę.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
129 osób ogląda przepis:
Gulasz węgierski
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej