Pasta twarogowo-czosnkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo-czosnkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

4 sztuki

2 łyżki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 3

Połącz oba składniki.

Krok 4

Utrzyj ser z dodatkiem jogurtu i majonezu. Przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej