Pasta twarogowo-czosnkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo-czosnkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

4 sztuki

2 łyżki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 3

Połącz oba składniki.

Krok 4

Utrzyj ser z dodatkiem jogurtu i majonezu. Przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej