Pasta twarogowo-czosnkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta twarogowo-czosnkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

4 sztuki

2 łyżki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 3

Połącz oba składniki.

Krok 4

Utrzyj ser z dodatkiem jogurtu i majonezu. Przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Orzechowo-grzybowe burgery
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej