
Składniki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 szczypta
2 sztuki
1 szczypta
1 sztuka
150 gramów
1 sztuka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory i paprykę pokrój w kostkę.
Krok 2
Ogórka pokrój w słupki, pora w talarki, a cebulę w drobną kostkę.
Krok 3
Ser pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.
Krok 4
Do jogurtu dodaj sól i pieprz i zalej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej