
Składniki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 szczypta
2 sztuki
1 szczypta
1 sztuka
150 gramów
1 sztuka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory i paprykę pokrój w kostkę.
Krok 2
Ogórka pokrój w słupki, pora w talarki, a cebulę w drobną kostkę.
Krok 3
Ser pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.
Krok 4
Do jogurtu dodaj sól i pieprz i zalej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej