Sałatka z białym serem i pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z białym serem i pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

23 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

1 szczypta

2 sztuki

1 szczypta

1 sztuka

150 gramów

1 sztuka

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Ogórka pokrój w słupki, pora w talarki, a cebulę w drobną kostkę.

Krok 3

Ser pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.

Krok 4

Do jogurtu dodaj sól i pieprz i zalej sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zapiekana wołowina
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej