Sałatka z białym serem i pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z białym serem i pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

23 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

1 szczypta

2 sztuki

1 szczypta

1 sztuka

150 gramów

1 sztuka

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Ogórka pokrój w słupki, pora w talarki, a cebulę w drobną kostkę.

Krok 3

Ser pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.

Krok 4

Do jogurtu dodaj sól i pieprz i zalej sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z białym serem i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Schab z pieczarkami
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej