Pasta brzoskwiniowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta brzoskwiniowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

0.5 łyżeczki

0.5 łyżeczki

2 łyżki

1 łyżka

50 mililitrów

1 łyżka

2 sztuki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sparz brzoskwinie, a następnie obierz je ze skórki i usuń pestki.

Krok 2

Jedną brzoskwinię zmiksuj z twarożkiem, śmietaną, winem, papryką, curry, solą i pieprzem.

Krok 3

Drugą brzoskwinię drobno posiekaj i dodaj do twarożku. Przed podaniem schłódź i posyp zieloną pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta brzoskwiniowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pomidory z mozzarellą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej