Aromatyczna pasta z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl

Aromatyczna pasta z tuńczyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

1 łyżeczka

1 łyżka

2 łyżki

2 sztuki

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka przełóż razem z oliwą do miseczki i rozdrobnij.

Krok 2

Dodaj posiekanego w drobną kosteczkę ogórka, wymieszaj ze śmietaną, majonezem i musztardą.

Krok 3

Dopraw do smaku przyprawami i ostrą mieloną papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej