Aromatyczna pasta z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczna pasta z tuńczyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

1 łyżeczka

1 łyżka

2 łyżki

2 sztuki

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka przełóż razem z oliwą do miseczki i rozdrobnij.

Krok 2

Dodaj posiekanego w drobną kosteczkę ogórka, wymieszaj ze śmietaną, majonezem i musztardą.

Krok 3

Dopraw do smaku przyprawami i ostrą mieloną papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Calzone z kurczakiem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej