Pasta z curry

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

0.25 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

0.25 sztuki

0.25 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2

Żółtka utrzyj z curry, solą, pieprzem, cukrem, sokiem z cytryny i majonezem.

Krok 3

Strąki papryki i białka drobno posiekaj.

Krok 4

Wymieszaj z przygotowanym sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z curry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej