
Składniki
null
null
4 sztuki
50 gramów
50 gramów
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka wbij do dużej miski.
Krok 2
Dodaj drobno posiekany szczypiorek.
Krok 3
Wsyp mąkę, dodaj sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Smalec rozgrzej na patelni, a następnie wlej na niego rozgrzane jajka. Smaż około 5 minut, ciągle mieszając.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej