Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null szczypt

6 sztuk

0.5 pęczka

6 sztuk

null

null

0.5 pęczka

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory umyj i pokrój w kostkę. Rzodkiewki pokrój w plasterki.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj. Groszek odcedź.

Krok 4

Jajka roztrzep, dopraw pieprzem i Delikatem Knorr

Krok 3

Na rozgrzany olej na patelni wrzuć warzywa. Lekko przesmaż.

Krok 5

Wylej na patelnię, oprósz posiekaną bazylią. Delikatnie mieszaj, aż jajka się zetną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica z rzodkiewką i groszkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Wołowe steki z grilla
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej