Jajecznica z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

8 sztuk

30 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka wymieszaj ze zmielonymi uprzednio orzechami.

Krok 2

Następnie wylej na rozgrzane masło i zapiecz w piekarniku.

Krok 3

Podawaj z kawałkami cytryny.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej