Jajecznica z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl

Jajecznica z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

8 sztuk

30 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka wymieszaj ze zmielonymi uprzednio orzechami.

Krok 2

Następnie wylej na rozgrzane masło i zapiecz w piekarniku.

Krok 3

Podawaj z kawałkami cytryny.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej