Bułki z jajecznicowym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bułki z jajecznicowym nadzieniem

Autor: Antek Szlachetka

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 gramów

3 gramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zrób jajecznice tylko 4 min na oleju w 4 stopni i ukrój piętę kajzerki i wywal środek i nagrzej piekarnik do 200 stopni

Krok 2

Jak jajecznica się zrobi włóż ją do środka kajzerki i grzej przez 5 min

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej