Bułki z jajecznicowym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bułki z jajecznicowym nadzieniem

Autor: Antek Szlachetka

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 gramów

3 gramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zrób jajecznice tylko 4 min na oleju w 4 stopni i ukrój piętę kajzerki i wywal środek i nagrzej piekarnik do 200 stopni

Krok 2

Jak jajecznica się zrobi włóż ją do środka kajzerki i grzej przez 5 min

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Dorsz w porach
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej