Bułki z jajecznicowym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bułki z jajecznicowym nadzieniem

Autor: Antek Szlachetka

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 gramów

3 gramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zrób jajecznice tylko 4 min na oleju w 4 stopni i ukrój piętę kajzerki i wywal środek i nagrzej piekarnik do 200 stopni

Krok 2

Jak jajecznica się zrobi włóż ją do środka kajzerki i grzej przez 5 min

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bułki z jajecznicowym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pizza americana
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej