
Składniki
6 gramów
3 gramy
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zrób jajecznice tylko 4 min na oleju w 4 stopni i ukrój piętę kajzerki i wywal środek i nagrzej piekarnik do 200 stopni
Krok 2
Jak jajecznica się zrobi włóż ją do środka kajzerki i grzej przez 5 min
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej