Jajecznica z łososiem wędzonym - przepis na maśle | Przepisy.pl pixel

Jajecznica z łososiem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

23

heart
639 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

95 osób wydrukowało

Pobierz pdf

335 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

1 sztuka

6 sztuk

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój łososia w kostkę.

Jajecznica z łososiem - Krok 1

Krok 2

Rozmąć jajka, dodaj do nich łososia i wkrusz przyprawę w mini kostkach Knorr.

Jajecznica z łososiem - Krok 2

Krok 3

Smaż jajecznicę przez kilka minut na patelni, na łyżce masła, po czym podawaj.

Jajecznica z łososiem - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Jajecznica z łososiemJajecznica z łososiem

Pokrój łososia w kostkę.