Sos śmietanowo – jajeczny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos śmietanowo – jajeczny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

2 sztuki

0.5 sztuki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i drobno posiekaj.

Krok 2

Z cytryny wyciśnij sok.

Krok 3

Jajka połącz ze śmietaną i sokiem z cytryny. Dopraw i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos śmietanowo – jajeczny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej