Sos remoulade przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos remoulade

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

21 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

1 sztuka

null

1 pęczek

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Jajko ugotuj na twardo i również drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, musztardą i śmietaną. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej