
Składniki
null
2 łyżki
1 sztuka
null
1 pęczek
1 szklanka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Jajko ugotuj na twardo i również drobno posiekaj.
Krok 3
Następnie połącz z majonezem, musztardą i śmietaną. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej