Sos remoulade

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

1 sztuka

null

1 pęczek

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Jajko ugotuj na twardo i również drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, musztardą i śmietaną. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos remoulade - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej