Sos sardynkowy II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos sardynkowy II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 pęczek

1 szklanka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 2

Sardynki rozdrobnij.

Krok 3

Majonez połącz ze śmietaną, rozdrobnionymi sardynkami i drobno pokrojoną pietruszką. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos sardynkowy II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Magiczne ciasto
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej