Szybki sos chrzanowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybki sos chrzanowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

27 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

3 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wlej do garnka 2 szklanki wody i zagotuj razem z kostkami rosołowymi Knorra.

Krok 2

Wymieszaj chrzan ze śmietaną i mąką.

Krok 3

Zdejmij bulion z ognia i dodaj mieszankę, dopraw i schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybki sos chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej