
Składniki
3 łyżki
3 łyżki
null
null
null
1 sztuka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek drobno posiekaj.
Krok 2
Żółtko utrzyj z musztardą, a potem ciągle mieszając stopniowo dodawaj śmietanę.
Krok 3
Dopraw i wymieszaj ze szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej