Sos paryski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos paryski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

2 sztuki

null

null

null

3 łyżki

1 pęczek

2 łyżki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chrzan i marchew umyj, obierz, opłucz i zetrzyj na tarce.

Krok 2

Natkę pietruszki drobno posiekaj, wymieszaj z przyprawami.

Krok 3

Następnie połącz ze śmietaną, majonezem i masą chrzanowo – marchwiową. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos paryski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Zupa kapuśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.

Czytaj więcej

Jak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.

Czytaj więcej