Sos paryski

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

0

3 łyżki

2 sztuki

0

1 pęczek

1 szklanka

0.5 szklanki

0

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chrzan i marchew umyj, obierz, opłucz i zetrzyj na tarce.

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj, wymieszaj z przyprawami.

Krok 1

Następnie połącz ze śmietaną, majonezem i masą chrzanowo – marchwiową. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

1 osoba ogląda przepis:
Bakłażany nadziewane
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej