Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

100 gramów

1 szklanka

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chrzan zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka zetrzyj na tarce o małych oczkach.

Krok 3

Połącz chrzan z jabłkami i wymieszaj ze śmietaną. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej