Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

null

null

100 gramów

null

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chrzan zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka zetrzyj na tarce o małych oczkach.

Krok 3

Połącz chrzan z jabłkami i wymieszaj ze śmietaną. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej