Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

100 gramów

1 szklanka

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chrzan zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka zetrzyj na tarce o małych oczkach.

Krok 3

Połącz chrzan z jabłkami i wymieszaj ze śmietaną. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos śmietanowo- chrzanowo – jabłkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej