Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj i podsmaż na oleju.

Krok 2

Jabłko obierz ze skórki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Gdy cebula będzie miękka dodaj jabłko i smaż chwilę. Dodaj przyprawy i zalej niedużą ilością wody. Gotuj do zgęstnienia sosu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos cebulowo – jabłkowy do wątróbki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zupa grochowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej