Składniki
8 sztuk
16 plastrów
100 gramów
16 plastrów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kromki pszennego chleba posmaruj wewnątrz mieszanką musztardy dijon i majonezu. Ułóż na nich szynkę, ser gruyer i całość złóż razem.
Krok 2
Zapiecz pod grillem kontaktowym.
Dobra rada:
Możesz też do środka dodać garść rukoli.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?
Czytaj więcej