
Składniki
10 dekagramów
1 sztuka
0.66 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaj drobno cebulę, następnie podsmaż aż się przyrumieni.

Krok 2
Dopraw przyprawą w mini kostkach Knorr. Po wystudzeniu połącz z keczupem i oliwą.

Krok 3
Dodaj natkę pietruszki. Sos cebulowy z keczupem podawaj na ciepło lub na zimno, np. do warzyw.


Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej