
Składniki
1 opakowanie
70 gramów
200 mililitrów
1 sztuka
6 sztuk
2 garść
300 mililitrów
1 łyżeczka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tortellini użyte do przepisu jest nadziewane łososiem. Można użyć dowolnego. Cebulę poszatkuj drobno i zeszklij na odrobinie masła. Dodaj pokrojoną na półplasterki cukinię, posyp solą i pieprzem i smaż przez 10 minut.
Krok 2
Dodaj szpinak i przekrojone na połowy pomidorki, czosnek granulowany i smaż jeszcze 3 minuty. Dodaj bulion borowikowy Knorr oraz śmietankę, pokruszony ser I tortellini, wymieszaj dokładnie I gotuj pod przykryciem przez 10 minut od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje.
Krok 3
Danie dopraw do smaku solą i pieprzem i posyp parmezanem na talerzu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej