Kanapki z awokado i pomidorem (kanapka) | Przepisy.pl pixel

Kanapka z awokado i pomidorem

NOWY PRZEPIS

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój pomidora na cienkie plastry. Obrane awokado pokrój w plastry. Przygotuj kiełki słonecznika. Oczyść listki bazylii.

Krok 2

Na jednej kromce chleba równomiernie rozsmaruj Majonez Hellmann‘s Babuni.

Krok 3

Nałóż na to plastry pomidora. Następnie dodaj plastry awokado. Posyp kiełkami słonecznika. A na koniec ułóż listki bazylii.

Krok 4

Przykryj drugą kromką chleba. Twoja kanapka z majonezem Hellmann ‘s Babuni, pomidorem i awokado jest gotowa do podania.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej