Kanapka z awokado i pomidorem
NOWY PRZEPIS
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój pomidora na cienkie plastry. Obrane awokado pokrój w plastry. Przygotuj kiełki słonecznika. Oczyść listki bazylii.
Krok 2
Na jednej kromce chleba równomiernie rozsmaruj Majonez Hellmann‘s Babuni.
Krok 3
Nałóż na to plastry pomidora. Następnie dodaj plastry awokado. Posyp kiełkami słonecznika. A na koniec ułóż listki bazylii.
Krok 4
Przykryj drugą kromką chleba. Twoja kanapka z majonezem Hellmann ‘s Babuni, pomidorem i awokado jest gotowa do podania.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej