Sos lozański II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos lozański II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

3 łyżki

1 szklanka

1 łyżka

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 2

Majonez połącz z ketchupem, kawiorem i natką pietruszki.

Krok 3

Dopraw sokiem cytrynowym, solą oraz pieprzem i dokładnie wymieszaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos lozański II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Bigos domowy
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej