
Składniki
null
null
150 mililitrów
null
1 sztuka
100 gramów
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na początek posiekaj czosnek i mięte.
Krok 2
Ser zmiksuj razem z drobno posiekanym czosnkiem i śmietaną.
Krok 3
Dodaj odrobinę oleju, wymieszaj dokładnie. Dopraw do smaku i przelej do sosjerki.
Krok 4
Na wierzch dodaj posiekaną mięte i schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej