
Składniki
2 pęczki
1 szklanka
1 sztuka
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Koperek posiekaj.
Krok 2
Żółtko utrzyj z musztardą, następnie stopniowo dodawaj śmietanę, by sos miał jednolitą konsystencję.
Krok 3
Dopraw i połącz z posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej