Składniki
2 pęczki
1 szklanka
1 sztuka
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Koperek posiekaj.
Krok 2
Żółtko utrzyj z musztardą, następnie stopniowo dodawaj śmietanę, by sos miał jednolitą konsystencję.
Krok 3
Dopraw i połącz z posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
14 osób ogląda przepis: 
Bogracz
60 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej