
Składniki
2 pęczki
1 szklanka
1 sztuka
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Koperek posiekaj.
Krok 2
Żółtko utrzyj z musztardą, następnie stopniowo dodawaj śmietanę, by sos miał jednolitą konsystencję.
Krok 3
Dopraw i połącz z posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 
Kolorowe risotto z kurczakiem
30 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej