Sos koperkowy ze śmietaną

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 pęczki

1 szklanka

1 sztuka

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek posiekaj.

Krok 2

Żółtko utrzyj z musztardą, następnie stopniowo dodawaj śmietanę, by sos miał jednolitą konsystencję.

Krok 3

Dopraw i połącz z posiekanym koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos koperkowy ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej