Sos „Stanisława Kukli” przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos „Stanisława Kukli”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

100 gramów

null

null

3 łyżki

1 pęczek

null

null

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, posiekaj i usmaż.

Krok 2

Następnie połącz z majonezem, śmietaną, chrzanem, groszkiem konserwowym.

Krok 3

Natkę drobno posiekaj i dodaj do sosu. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Stanisława Kukli” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej