Sos bułgarski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos bułgarski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

4 łyżki

40 gramów

1 szklanka

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwki pokrój w ćwiartki. Natkę pietruszki posiekaj.

Krok 3

Dodaj do papryki oliwki, majonez, śmietanę, chrzan i posiekaną natką pietruszki.

Krok 4

Dopraw do smaku.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos bułgarski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Biały puch
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej