Sos rosyjski I przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos rosyjski I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 szklanka

null

35 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez wymieszaj ze śmietaną.

Krok 2

Następnie dodaj kawior.

Krok 3

Na końcu dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej