Sos rosyjski I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 szklanka

null

35 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez wymieszaj ze śmietaną.

Krok 2

Następnie dodaj kawior.

Krok 3

Na końcu dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Blok czekoladowy
czas przygotowania
300 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej