Sos rosyjski I

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 szklanka

null

35 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez wymieszaj ze śmietaną.

Krok 2

Następnie dodaj kawior.

Krok 3

Na końcu dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej