Sos rosyjski I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos rosyjski I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 szklanka

null

35 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez wymieszaj ze śmietaną.

Krok 2

Następnie dodaj kawior.

Krok 3

Na końcu dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos rosyjski I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Krem z selera
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej