Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 szklanka
3 łyżki
50 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w kostkę.
Krok 2
Jajko drobno posiekaj.
Krok 3
Filety połącz z z majonezem, śmietaną, groszkiem konserwowym i jajkiem.
Krok 4
Dodaj sól oraz pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
12 osób ogląda przepis: 
Chrupiące Bajgle z sezamem
10 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej