
Składniki
2 łyżki
1 pęczek
2 sztuki
1 szklanka
2 łyżki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj, obierz, oczyść i pokrój w kostkę.
Krok 2
Filety śledziowe również pokrój w kostkę.
Krok 3
Następnie połącz z majonezem, śmietaną, groszkiem konserwowym.
Krok 4
Natkę pietruszki drobno posiekaj i dodaj do sosu. Dopraw.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej