
Składniki
2 łyżki
1 pęczek
2 sztuki
1 szklanka
2 łyżki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj, obierz, oczyść i pokrój w kostkę.
Krok 2
Filety śledziowe również pokrój w kostkę.
Krok 3
Następnie połącz z majonezem, śmietaną, groszkiem konserwowym.
Krok 4
Natkę pietruszki drobno posiekaj i dodaj do sosu. Dopraw.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej