Sos zielony do potraw z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos zielony do potraw z grilla

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szklanka

1 pęczek

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek i natkę posiekaj.

Krok 2

Czosnek zmiażdż.

Krok 3

Wszystkie składniki sosy dokładnie wymieszaj. Dopraw solą.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos zielony do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka meksykańska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej