Sos „raj”

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

0

3 łyżki

100 gramów

0

2 łyżki

1 pęczek

0

2 łyżki

1 szklanka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 2

Piklinga zmiel razem z kaparami.

Krok 3

Pieczarki umyj, oczyść, pokrój w kostkę i usmaż.

Krok 4

Następnie wymieszaj pieczarki z piklingiem.

Krok 5

Dodaj majonez, ketchup i drobno posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej