
Składniki
null
100 gramów
null
2 łyżki
1 pęczek
null
3 łyżki
2 łyżki
1 szklanka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Krok 2
Piklinga zmiel razem z kaparami.
Krok 3
Pieczarki umyj, oczyść, pokrój w kostkę i usmaż.
Krok 4
Następnie wymieszaj pieczarki z piklingiem.
Krok 5
Dodaj majonez, ketchup i drobno posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej