Sos „raj” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „raj”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

100 gramów

null

2 łyżki

1 pęczek

null

3 łyżki

2 łyżki

1 szklanka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 2

Piklinga zmiel razem z kaparami.

Krok 3

Pieczarki umyj, oczyść, pokrój w kostkę i usmaż.

Krok 4

Następnie wymieszaj pieczarki z piklingiem.

Krok 5

Dodaj majonez, ketchup i drobno posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „raj” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Królik pieczony
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej