
Składniki
null
100 gramów
null
2 łyżki
1 pęczek
null
3 łyżki
2 łyżki
1 szklanka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Krok 2
Piklinga zmiel razem z kaparami.
Krok 3
Pieczarki umyj, oczyść, pokrój w kostkę i usmaż.
Krok 4
Następnie wymieszaj pieczarki z piklingiem.
Krok 5
Dodaj majonez, ketchup i drobno posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej