Marynata tandoori przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marynata tandoori

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

79 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

27 osób wydrukowało

Pobierz pdf

60 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

2 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Połącz pastę z przyprawą w mini kostkach Knorr.

Marynata tandoori - Krok 1

Krok 2

Dodaj jogurt oraz sok z cytryny i mieszaj dokładnie, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Powstałą w sten sposób marynatę możesz użyć na przykład do kurczaka.

Marynata tandoori - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marynata tandoori - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Marynata tandooriMarynata tandoori

Połącz pastę z przyprawą w mini kostkach Knorr.