
Składniki
0.5 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa obierz, posiekaj drobno i zmiksuj razem z serkiem i startą z limonki skórką.
Krok 2
Dopraw do smaku. Jeżeli dip nie jest dosyć gęsty, możesz dodać trochę startego na tarce ostrego żółtego sera.
Krok 3
Serowy sos podawaj do tortilli i nachos.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej