LINGUINE BOLOGNESE przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

LINGUINE BOLOGNESE

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

400 gramów

2 sztuki

2 sztuki

3 łyżeczki

50 gramów

1 łyżeczka

5 gramów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

na olivie smażymy pokrojona w kostkę cebulę nastepnie mięso ... podlewamy polowa szklanki wody i dodajemy pokrojoną w drobną kostkę marchew , dusimy aż woda wyparuje ... dodajemy pomidory oraz przyprawy dusimy jakieś 10 minut ... na koniec dodajemy fix knorr ...podajemy z makaronem posypane ulubionym serem i kiełkami Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • LINGUINE BOLOGNESE - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Królik pieczony
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej