
Składniki
2 sztuki
3 sztuki
5 sztuk
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz, obierz ze skórki i pokrój na małe kawałki.

Krok 2
Czosnek zgnieć, a bazylię posiekaj.

Krok 3
Wszystko wymieszaj, zalej oliwą i dopraw.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej