
Składniki
null
null
3 łyżeczki
1 pęczek
2 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez wymieszaj dokładnie z ketchupem i dopraw na ostro do smaku papryką i pieprzem.
Krok 2
Możesz dodać kilka kropel tabasco, jeżeli chcesz aby sos był jeszcze bardziej pikantny lub użyć więcej ostrego ketchupu.
Krok 3
Udekoruj posiekaną bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej