Hiszpański pikantny sos z papryczką chili - przepis | Przepisy.pl pixel

Hiszpański pikantny sos

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżeczki

1 pęczek

2 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez wymieszaj dokładnie z ketchupem i dopraw na ostro do smaku papryką i pieprzem.

Krok 2

Możesz dodać kilka kropel tabasco, jeżeli chcesz aby sos był jeszcze bardziej pikantny lub użyć więcej ostrego ketchupu.

Krok 3

Udekoruj posiekaną bazylią.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpański pikantny sos - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców. Każdy, kto tylko raz spróbuje tej słodyczy, wie, że wobec tego smaku nie można być obojętnym.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej