Aromatyczny sos jogurtowy do potraw z grilla
0 os.
łatwe
15 min.
5 os.
Pobierz pdf
Udostępnij5 osób zapisało

Składniki
null
2 opakowania
2 sztuki
1 pęczek
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki obierz, a następnie wydrąż z niego pestki i miąższ zetrzyj na tarce.
Krok 2
Czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 3
Jogurt wymieszaj z ogórkiem, czosnkiem i koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 

Zupa z kaszą jaglaną
45 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej