Dip chrzanowo różowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip chrzanowo różowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

91 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

83 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 sztuka

3 sztuki

3 łyżki

2 szklanki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz wrzącą wodą, zdejmij skórkę, a następnie zmiksuj i przetrzyj przez sito.

Dip chrzanowo różowy - Krok 1

Krok 2

Kapary posiekaj, jabłko zetrzyj.

Dip chrzanowo różowy - Krok 2

Krok 3

Pomidory zmiksuj raz jeszcze z kaparami, chrzanem, jabłkiem, sokiem z cytryny, śmietaną i jogurtem.

Dip chrzanowo różowy - Krok 3

Krok 4

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr.

Dip chrzanowo różowy - Krok 4
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.

Czytaj więcej

Soczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.

Czytaj więcej