Dip chrzanowo różowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip chrzanowo różowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

92 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

88 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 sztuka

3 sztuki

3 łyżki

2 szklanki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz wrzącą wodą, zdejmij skórkę, a następnie zmiksuj i przetrzyj przez sito.

Dip chrzanowo różowy - Krok 1

Krok 2

Kapary posiekaj, jabłko zetrzyj.

Dip chrzanowo różowy - Krok 2

Krok 3

Pomidory zmiksuj raz jeszcze z kaparami, chrzanem, jabłkiem, sokiem z cytryny, śmietaną i jogurtem.

Dip chrzanowo różowy - Krok 3

Krok 4

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr.

Dip chrzanowo różowy - Krok 4
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip chrzanowo różowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kalafior smażony
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip chrzanowo różowyDip chrzanowo różowy

Pomidory sparz wrzącą wodą, zdejmij skórkę, a następnie zmiksuj i przetrzyj przez sito.