
Składniki
5 łyżek
1 sztuka
3 sztuki
3 łyżki
2 szklanki
1 sztuka
1 łyżka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz wrzącą wodą, zdejmij skórkę, a następnie zmiksuj i przetrzyj przez sito.

Krok 2
Kapary posiekaj, jabłko zetrzyj.

Krok 3
Pomidory zmiksuj raz jeszcze z kaparami, chrzanem, jabłkiem, sokiem z cytryny, śmietaną i jogurtem.

Krok 4
Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej