Dip fasolowy - sos tex mex z czerwonej fasoli | Przepisy.pl pixel

Dip fasolowy tex-mex

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
114 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

110 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

150 gramów

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

40 mililitrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 1

Krok 2

Wsyp sos sałatkowy Knorr.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 2

Krok 3

Zmiksuj wszystkie składniki. Podawaj na zimno do żeberek lub innych mięs z grilla.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip fasolowy tex-mexDip fasolowy tex-mex

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.