Dip fasolowy - sos tex mex z czerwonej fasoli | Przepisy.pl pixel

Dip fasolowy tex-mex

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
114 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

110 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

150 gramów

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

40 mililitrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 1

Krok 2

Wsyp sos sałatkowy Knorr.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 2

Krok 3

Zmiksuj wszystkie składniki. Podawaj na zimno do żeberek lub innych mięs z grilla.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip fasolowy tex-mexDip fasolowy tex-mex

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.