Dip fasolowy - sos tex mex z czerwonej fasoli | Przepisy.pl pixel

Dip fasolowy tex-mex

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
114 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

44 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

110 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

150 gramów

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

40 mililitrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 1

Krok 2

Wsyp sos sałatkowy Knorr.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 2

Krok 3

Zmiksuj wszystkie składniki. Podawaj na zimno do żeberek lub innych mięs z grilla.

Dip fasolowy tex-mex - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip fasolowy tex-mex - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip fasolowy tex-mexDip fasolowy tex-mex

Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.