
Składniki
1 sztuka
150 gramów
1 opakowanie
1 łyżeczka
1 łyżeczka
40 mililitrów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.

Krok 2
Wsyp sos sałatkowy Knorr.

Krok 3
Zmiksuj wszystkie składniki. Podawaj na zimno do żeberek lub innych mięs z grilla.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Podobne przepisy
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Dip fasolowy tex-mex
Wszystkie składnik wsyp do wysokiego naczynia lub kielicha blendera.