Dip z sera pleśniowego - przepis z niebieskim serem | Przepisy.pl pixel

Dip z niebieskiego sera pleśniowego

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

7

heart
111 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

101 osób wydrukowało

Pobierz pdf

161 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 szczypta

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser podgrzej w rondelku.

Krok 2

W miseczce wymieszaj oba serki, dodaj Majonez Babuni Hellmann's, pokrojony szczypiorek i wymieszaj.

Krok 3

Dip dopraw do smaku pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr oraz pieprzem. Podawaj jako dodatek do chrupiących przekąsek, zarówno ciepłych jak i zimnych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tzatziki
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej