Dip z sera pleśniowego - przepis z niebieskim serem | Przepisy.pl pixel

Dip z niebieskiego sera pleśniowego

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

6

100 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

90 osób wydrukowało

Pobierz pdf

141 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 szczypta

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser podgrzej w rondelku.

Krok 2

W miseczce wymieszaj oba serki, dodaj Majonez Babuni Hellmann's, pokrojony szczypiorek i wymieszaj.

Krok 3

Dip dopraw do smaku pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr oraz pieprzem. Podawaj jako dodatek do chrupiących przekąsek, zarówno ciepłych jak i zimnych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip z niebieskiego sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej